Bezint Eer Gij Begint

Damclub BEGB

Klein verslagje van wat de stand is na 4 ronden competitie

Wie word club kampioen nu Reinout er niet meer is. Er zijn nu heel wat kandidaten die hier voor in aanmerking komen. Nu we vier ronden verder zijn voert Pieter de ranglijst aan, met verrassend Ruurd en Jeppe op twee en drie. Willem licht ook op de loer om hoog te komen. Sietse laat het verrassend wat zitten maar zal zich nog wel in de titel strijd mengen gelijk als Klaas. De Familie Hylke en Sjoerd Schaaf staan beiden met ons nieuw lid Bettus die steeds beter word , in de midden moot met Sake daar net achter. Tegenvaller is Eeltje die de vorm nog mist en niet zo opdreef is maar ook dit zal wel weer goed komen. Onderaan vechten Yke , Jaap en Sipke,zo als het nu voor staat wie de rode lantaarn op het eind krijgt maar ze kunnen ook weer zo op schuiven na de midden moot. Het lijkt een spannende competitie te worden waar van alles gebeurt in de ranglijst.Ook in de beker competitie gebeurt van alles.Door de lagere rating hebben spelers aan remise genoeg tegen een speler met een hogere rating waardoor al heel wat spelers met een hogere rating in de verliezers ronde zijn beland. Dus mensen wie dit leest meld u aan om ook leuk mee te doen met het dammen bij BEGB.

Laatste geplaatste foto's

t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014

Speelaccommodatie

"Britsenburg"
M. v. Coehoornwei 16a
Britsum 
tel. 058-2574357

De (historische) uitslagen worden bijgehouden door Willem Lep. We willen graag het archief in orde hebben. Als iemand nog gegevens heeft die ontbreken op de website, stuur dan even een mailtje naar penningmeester@begb.nl. Zo zoeken we ook nog teamopstellingen van competities, bekeruitslagen, namen en verbetering van gegevens die niet correct zijn vermeld.

Sponsoren

hessels.png Hellema.png pearle.png kolthof.png Rijpstra.png overeinder_logo2.png JurjenVeninga.png logo-echte-bakker_nico--aeltsje-de-groot.png logo_Broekenslogo.png Van-Lingen.png