Bezint Eer Gij Begint

Damclub BEGB

Gebroeders avond op slot avond voor de competitie

De laatste competitie avond kon op voorspraak van onze competitie leider  spelers op eigen  verzoek tegen elkaar uitkomen ( bijvoorbeeld om de plaatsen 1.2.3 ) . De gebroeders Schaaf wouden graag tegen elkaar dammen en dat zelfde wouden de gebroeders Bronger ook. Willem en Sake zouden tegen elkaar uitmaken wie kampioen zouden worden van de B. Omdat er op deze avond oneven aantal spelers waren had Reinout zich een vrije avond verschaft. ( Hij was toch al de club kampioen ). Bij Hylke tegen Sjoerd stond veel op het spel zou Hylke winnen dan kon hij bij verlies van Willem of Sake nog kampioen worden in de B. Hylke deed wat hij moest doen winnen van Sjoerd en was nu afhankelijk wat Willem en Hylke deden. In een scherpe partij om de winst zat er niet meer in dan remise en werd Willem kampioen van de B en promoveert na de A. Sake werd door Hylke nog afgehouden van de tweede plaats waardoor Sake derde werd. Sietse wou graag revanche nemen op Jeppe maar moest weer in verlies berusten. Eeltje en Ruurd  damden  nog remise en dat deden Sipke en Jaap ook. Berttus wist Yke op remise houden en laat zien dat het volgende zeisoen rekening gehouden moet worden met  Berttus  die weer begint op 2 September.

Laatste geplaatste foto's

t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014 t/m 2014

Speelaccommodatie

"Britsenburg"
M. v. Coehoornwei 16a
BritsumĀ 
tel. 058-2574357

De (historische) uitslagen worden bijgehouden door Willem Lep. We willen graag het archief in orde hebben. Als iemand nog gegevens heeft die ontbreken op de website, stuur dan even een mailtje naar penningmeester@begb.nl. Zo zoeken we ook nog teamopstellingen van competities, bekeruitslagen, namen en verbetering van gegevens die niet correct zijn vermeld.

Sponsoren

logo-echte-bakker_nico--aeltsje-de-groot.png Van-Lingen.png JurjenVeninga.png Rijpstra.png logo_Broekenslogo.png Hellema.png overeinder_logo2.png hessels.png kolthof.png pearle.png